Leer ons kennen

Wie zijn we?

DLL Dealer Lease is een online omgeving voor én door dealers waar snel en eenvoudig een leasebedrag kan worden berekend en aangevraagd. We vallen onder DLL, wereldwijd partner in financieringsoplossingen.

Hoe werkt het?

Laten we het verduidelijken met een voorbeeld. Er komt een klant langs bij uw bedrijf in – bijvoorbeeld - vorkheftrucks en deze klant is benieuwd wat een lease hem gaat kosten per maand. U logt in op DLL Dealer Lease, vult de aanschafwaarde en het bouwjaar in en het leasebedrag per maand verschijnt direct. Mét een aantal variaties. Zo ziet uw klant bijvoorbeeld dat het bedrag verandert als de looptijd wijzigt of als er een aanbetaling plaatsvindt. Heeft uw klant interesse in lease én is het resultaat van onze Credit check positief? Dan zetten we de leaseaanvraag verder in werking.

Voordelen
DLL Dealer Lease

Eenvoudig en snel binnen uw persoonlijke online omgeving een leasebedrag berekenen en direct aanvragen. Dat is DLL Dealer Lease.

Credit check
Tekst over lease voor uw website
Online leasecalculator
Keuze om btw direct te betalen

DLL Dealer Lease is méér

Snel, eenvoudig en transparant: dat is DLL Dealer Lease. Maar we zijn meer. Zo kan lease namelijk een uitstekende financieringsoplossing zijn, maar uw eigen klanten zijn daar soms minder van op de hoogte. Daar hebben wij iets voor: de online leasecalculator. Een calculator die u zelf eenvoudig op uw website plaatst. Websitebezoekers kunnen zich zo oriënteren en nemen daardoor gemakkelijker contact met u op.

Daarnaast voeren we á la minute een Credit check uit én hebben uw btw-plichtige klanten de keuze om al dan niet de btw direct te betalen. Het hoeft namelijk niet direct betaald te worden, waardoor uw klanten btw terug kunnen vorderen bij de belastingdienst.

Inloggen?

Gebruik maken van DLL Dealer Lease? Dat is helemaal gratis. Word partner en ervaar zelf hoe eenvoudig het is. Neem ook eens een kijkje op het DLL Dealer Blog, waar we onze kennis over lease met de wereld delen.