Een dag uit het leven van... Tom Paridaans

?mw=560

Auteur | Tom Paridaans

Ik ben Sales Support Officer bij DLL Dealer Lease en heb dus dagelijks contact met onze partners over de meest uiteenlopende zaken. Van financial lease tot aan huur en van het gebruik van onze portal tot aan het opmaken van contracten. Op het DLL Dealer Blog deel ik deze kennis!

Het DLL Dealer Team: wie zijn dat nu eigenlijk? Wie doet wat en waar houden ze zich dagelijks mee bezig? Bij ‘Een dag uit het leven van’ stellen we graag de teamleden aan u voor door middel van een doordeweekse werkdag. Maak deze keer kennis met Tom Paridaans, Sales Support Officer.

8.00 uur – Eindhoven

Als Sales Support Officer zit ik normaal gesproken op kantoor de hele dag. Ik houd me bezig met taken die vergelijkbaar zijn met die van Dawit. Vandaag ga ik echter de weg op. Samen met Robin Vink, accountmanager bij DLL Dealer Lease, ga ik bestaande partners en nieuwe dealers bezoeken. Normaal gesproken spreek ik onze partners aan de telefoon, nu kan ik er eindelijk een paar ontmoeten. Ik heb er zin in.

Om 8.00 uur staat Robin voor mijn deur: let’s go!

9.15 uur - Ede

We zijn aangekomen bij het eerste bezoek van de dag. Een transport dealer die al gebruikt maakt van DLL Dealer Lease. Robin leidt het gesprek, loopt nog een keer onze website door en legt het verschil uit tussen huur en huurkoop. Deze partner is erg positief over ons en onze samenwerking en waardeerde ook mijn komst. Leuk om te horen!

We stappen na het bezoek direct weer de auto in. Op naar Roosendaal.

11.30 uur – Roosendaal
In Roosendaal ontmoeten we een Office Equipment dealer. Met deze man had ik al contact gehad op een vakbeurs, waar ik op uitnodiging naartoe ben gegaan met collega’s. Dit bezoek in Roosendaal is heel prettig. Na afloop krijgen we nog een e-mail waarin de dealer aangeeft dat hij het een fijn en overtuigend gesprek vond. Op basis daarvan wil hij graag de samenwerking aangaan met ons. Yes! Dat geeft wel een kick.

De ochtend vliegt voorbij: tijd voor lunch! Bij een wegrestaurant kwam ik mezelf nog tegen in een magazine. Een carrière als fotomodel zit er misschien ook nog wel in ;-).

14.00 uur - Tilburg
Alweer het laatste bezoek van de dag. Deze dealer bevindt zich in de construction sector en werkt ook al met ons samen. Hij geeft aan nog behoefte te hebben aan uitleg over onze portal, dus we lopen er stapsgewijs doorheen. De dealer heeft nog geen leaseaanvragen ingediend, maar verwacht deze wel snel. Ik ben benieuwd wat eruit gaat komen.

Voordat ik weet, ben ik weer terug in Eindhoven. Wat een dag!

Heel leuk om te zien dat elke dealer weer anders is. Het ene bedrijf is heel groot en heeft veel vestigingen, de andere is juist kleiner. Zo’n gesprek ga je dan ook heel anders in. Deze bezoeken optimaliseren ook de huidige samenwerking tussen Robin en mij. Hij laat zien wat hij op een dag doet en waar hij mee bezig is, dat is leuk om eens mee te maken. Voor mij ook een leerproces hoe je een gesprek met partners aan gaat: wie weet gaat dat ooit nog van pas komen in de toekomst!